Представлений новий електрокар Renault Kangoo (ФОТО)

Компанія Renault продемонструвала чергове покоління електромобіля Kangoo.

0
130

Новий електрокар Renault Kangoo E-Tech Electric комплектується безальтернативним 122-сильним (245 Нм) електродвигуном у приводі передньої осі, а також тяговою батареєю ємністю 45 кіловат-годин. У новинки буде автономність на рівні 300 км за циклом WLTP. Цей показник є вищим за очікуваний, адже спочатку в компанії Renault називали цифру в 265 км, і навіть для співплатформної моделі Mercedes-Benz eCitan заявлено 285 км без підзарядки.

Зовні новий Renault Kangoo E-Tech Electric відрізняється хіба що іншим дизайном носової частини (за імітацією радіаторної решітки ховається зарядний лючок), а в інтер’єрі топ-версії новинки знаходиться інша графіка віртуальної приладової панелі.

Новий Renault Kangoo E-Tech Electric на електротязі можна заряджати від 80-кіловатного джерела постійного струму: у такому випадку для поповнення запасу ходу електрокара на 170 км буде достатньо 30 хвилин. Однак базовою є 11-кіловатна (зі змінним струмом) зарядка, так що “дозаправка” машини з 15 до 100% займе 3,5 години. У Європі продажі нових Renault Kangoo E-Tech Electric стартують навесні наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!