Представлений кросовер Volkswagen ID. Life з запасом ходу 400 км

Концептуальний електромобіль дебютував в Мюнхені

0
89

Компанія Volkswagen представила концептуальний електромобіль Volkswagen ID. Life на виставці в Мюнхені.

Поки представлений лише прототип. Відзначається, що Volkswagen ID. Life являє собою «прев’ю» для сімейних міських електромобілів лінійки ID, які будуть випускатися в 2025 році. Ціна на подібний автомобіль складе близько 20 тисяч євро. Щодо самого Volkswagen ID. Life виробник пояснює, що це міський автомобіль з характером кросовера. Дорожній просвіт становить 190 мм, кут в’їзду – 26 °, а з’їзду – 37 °.

Volkswagen ID. Life отримав електродвигун потужністю 172 кВт (234 к.с.), розганяється з нуля до 100 км / год за 6,9 секунди, а батарея потужністю 57 кВт · год забезпечує запас ходу близько 400 кілометрів. Максимальна швидкість – 180 км / г.

Виробник зазначає такі особливості, як знімна дах, використання перероблених і екологічних матеріалів, різні цифрові технології. Камери і дисплеї замінюють зовнішні і внутрішні дзеркала заднього виду.

Управління основними функціями водіння здійснюється за допомогою сенсорної панелі на шестикутної рульовому колесі з відкритим верхом, смартфон можна інтегрувати в систему автомобіля, щоб управляти навігаційною системою, відтворювати контент і так далі.

Салон можна швидко перетворити в кінотеатр або ігровий зал – є ігрова приставка і проектор, проекційний екран висувається з передньої панелі, можна підключати інші пристрої, сидіння можна повністю скласти. Обсяг багажного відділення при складених задніх сидіннях – 1 285 л.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!