Топ-5 найшвидших у світі автомобілів

0
702

Більшість чоловіків звертають увагу на дорогі автомобілі і мріють в майбутньому купити нову машину (дорожчу і кращу). Таке бажання виникає не просто так: представники сильної статі часто асоціюють з собою. Найкраще, щоб автомобіль володів високими технічними характеристиками. Спеціально для чоловіків експерти склали рейтинг найпотужніших авто в світі, раптом. Захочеться купити саме таку машину.

Bugatti Chiron

Bugatti – автомобіль для тих, хто не звик відмовляти собі в розкоші. Крім цього, Bugatti Chiron найшвидший автомобіль у світі, тому його місце заслужено перше в будь-якому рейтингу. Максимальна швидкість розгону становить 463 км / г. Але і це ще не все: суперкар розганяється до максимальної швидкості за 2,5 секунди. Це неймовірно. Творці нафарширували автомобіль: поставили чотири турбіни, роботизовану трансмісію, повний привід, швидку систему охолодження.

Hennessey Venom F5

Коли в 2017 тоді всьому світу було продемонстровано модель Hennessey Venom F5, яка розганяється до 484 км / г. Названий автомобіль на честь з ураганів, які зруйнували і забрали життя багатьох людей. За шкалою Фудзита ці урагани потрапляють в категорію F5. Всього випустили 24 примірника Hennessey Venom F5.

Koenigsegg Jesko

Амортизатор системи Triplex подарував цьому автомобілю потужність. Koenigsegg Jesko розганяється до 483 км / г. У машині є робіт.

Lykan Fenyr Supersport

2016 W Motors Fenyr SuperSport; top car design rating and specifications

Семидіапазонна коробка передач дозволяє Lykan Fenyr Supersport розігнати потужну швидкість – 394 кілометрів на годину. Потужність мотора – 750 кінських сил.

Pagani Huayra

Автомобіль Pagani Huayra досягає 370 км / г. Це спортивний автомобіль з шаленим витратою палива, тому що обсяг бака: 85 л.

Дорогі автомобілі – ознака розкоші. Найшвидші авто у світі коштують дорого, але відрізняються технічними характеристиками. Варто тільки подивитися на дизайн автомобілів – відразу хочеш сісти за кермо спорткара.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!