Власники автомобілів Honda Accord скаржаться на нову проблему

0
131

В Національне управління безпекою руху на трасах США надійшло понад 100 скарг від американських власників Honda Accord. Причиною стала «рульова аномалія»: водії стверджують, що в процесі їзди машина може самостійно змінити траєкторію руху, без будь-якої участі з їхнього боку.

У Національному управлінні безпекою руху на трасах США вважають, що дана проблема носить масовий характер і може зачіпати 1,1 млн машин Accord 2013-2015 років випуску. Національне управління почало розслідування 107 отриманих скарг від власників машин і двох аварій, які, імовірно, відбулися через «рульової аномалії».

Про перший випадок «рульової аномалії» стало відомо ще в жовтні минулого року. Тоді в Національне управління звернувся власник Honda Accord 2013 року випуску. Він повідомив, що його машина «неодноразово повертала на 90 градусів самостійно», і попросив розслідувати цей інцидент.

У Національному управлінні в даний час оцінюють масштаби проблеми і можливі наслідки, які пов’язані з безпекою. У компанії Honda повідомили, що надають всебічне сприяння в розслідуванні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!