Новий надпотужний Bentley показали на першому фото

0
527

Бренд Bentley анонсував швидкий дебют нової модифікації купе Continental GT. Новинка стане найбільш динамічним автомобілем компанії за всю історію. Дебютує нове купе 23 березня цього року.

Компанія Bentley поки не розкриває ніяких технічних характеристик новинки. Модель Bentley Continental GT Speed збереже традиційний для даної версії купе 6,0-літровий мотор W12 . Попереднє ісполненені Continental GT з аналогічним ім’ям мало силовим агрегатом з параметрами 642 к.с. і 840 Нм максимального крутного моменту (приблизно на 10 к.с. більше, ніж у «звичайного» Continental GT з тим же мотором) і витрачала на розгін до першої «сотні» 4,1 секунди.

Тизер нового Bentley Continental GT Speed

Актуальна модель Bentley Continental GT здатна розганятися до швидкості 100 км / год за 3,7 секунди при «максималці» в 333 км / г. Тобто, анонсована компанією Bentley новинка повинна виявитися ще динамічніше. При цьому для даного купе в 2017 році була представлена версія Supersports , яку тоді також називали найшвидшою в історії марки: у цього автомобіля на розгін до першої «сотні» йшло 3,5 секунди.

Планується, що нове купе Bentley Continental GT Speed крім форсованого двигуна отримає і ряд косметичних змін: вони торкнуться структури бамперів, оформлення вихлопу, а також колісних дисків. Крім цього, автовиробник пообіцяв оснастити новий гран-турер якимись «новітніми передовими технологіями».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!