Hyundai Tucson 2022 отримає тридверну версію (фото)

Час читання: < 1 хв.
0

Нове покоління кросовера Hyundai Tucson може стати відмінним варіантом сімейного автомобіля – так вважає керівництво марки. Новинка повинна буде отримати сміливий і сучасний дизайн, тим самим «посунувши» на ринку конкурентів в особі Ford Escape і Honda CR-V. Однак, деяким водіям не потрібно перевозити сім’ю, але є бажання мати стильний автомобіль.

У відповідь на це дизайнери з X-Tom Design намалювали тридверну версію кросовера Hyundai Tucson. Вийшло непогано, особливо при обліку, що фахівці лише видалили дві задні двері і не стали чіпати інші елементи автомобіля. Однак, варто зазначити, що такого кросовера ми все одно не дочекаємося – конкуренція в цьому сегменті дуже висока і такі експерименти можуть «відгукнутися» виробнику.

При цьому шанс отримати Hyundai Tucson в версії «не такий як усі» все ж є. Не так давно стало відомо, що виробник розглядає випуск “зарядженої” версії автомобіля Tucson N, який доповнить модельний ряд, вставши на щабель вище Tucson N Line. Очікується, що найпотужніший кросовер отримає 2,5-літровий турбомотор на 340 к.с.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!