Компанія Infiniti показала фінальний тизер нового крос-купе

0
360

Прем’єра нового крос-купе Infiniti повинна відбутися всього через два дні.

Японська компанія представила фінальний тизер нового купе-кроссовера QX55 , який стане реінкарнацією знаменитої моделі FX.

Дебют нового Infiniti QX55 повинен був відбутися ще 11 листопада, проте захід вирішили перенести ще на тиждень. Тепер же компанія представила фінальний тизер новинки і розкрила точну дату прем’єри. Новий QX55 покажуть 17 листопада в 17:55 за Тихоокеанським часом (або 18 листопада по київському часі). Презентація відбудеться в онлайн-форматі, а розважати глядачів на прем’єрі буде американський співак Алое Блек.

На опублікованому зображенні відображена задня частина автомобіля. Найімовірніше спереду QX55 буде повністю повторювати QX50 , на базі якого і побудовано крос-купе. Фахівці вважають, що автомобіль отримає більш стрімкий вигляд, який буде створюватися завдяки більш сильному нахилу вітрового скла і низькою даху. З технічної точки зору крос-купе буде уніфіковано з  QX50 . Під капотом буде розташовуватися 2,0-літровий турбомотор зі змінним ступенем стиснення (для Росії її потужність знизили з 272 до 249 кінських сил) в поєднанні варіатором.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!