В мережі опублікували перше фото салону нового електромобіля Kia

Південнокорейська компанія приступила до випробувань серійного електрокара, який має внутрішнє позначення CV.

0
211

Напередодні в Мережі з’явилася «жива» фотографія інтер’єру прототипу нового серійного електрокара Kia, який носить внутрішнє позначення CV. По знімках можна відзначити, що новинка отримала великий монітор приладової панелі, який майже зливається з тачскріном мультимедійної системи.

На думку фахівців, дизайн інтер’єру матиме деякі риси, які запозичать у концептуального Imagine, який отримав безліч сенсорних дисплеїв в салоні. Крім того серійна модель повинна мати аналогічну з концептом форму кузова, яку в компанії описують як «гібрид седана і кросу».

Також очікується, що новий електрокар отримає від Kia Imagine бортову електричну схему з напругою в 800 вольт, яка також застосовується і на Porsche Taycan. Завдяки даній технології заряд батареї буде поповнюватися до 80% за 20 хвилин. Запас ходу новинки повинен скласти близько 500 км.

Експерти припускають, що дебют товарної версії Kia CV відбудеться в 2021 році, при цьому новинка повинна отримати принципово нову фірмову емблему з переглянутим шрифтом і з’єднаними буквами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!