Новий Nissan X-Trail сфотографували під час тестів

Японський кросовер вийшов на фінальні тести і потрапив в об'єктив камер фотошпигунів.

Час читання: < 1 хв.
0

Випробування Nissan X-Trail нового покоління вийшли на фінішну пряму. Напередодні в мережу просочилися шпигунські фото кросовера, що знайомлять нас з окремими деталями екстер’єру новинки. Знімки публікує портал creative311.com. Зі зміною покоління популярний японський крос помітно змінився зовні, а також отримав переглянутий інтер’єр. Фірмова решітка радіатора V-подібної форми тут додала в габаритах, задні ліхтарі на LED-матрицях змінили обриси, на роль головної оптики вибрали абсолютно нові дворівневі фари на світлодіодах. Також виробник попрацював над бамперами. 

У салоні кросовера тепер красується поліпшена передня панель з модним тачскріном мультимедіа. Також тут є віртуальна «приборка» і електронний селектор КП, а блок управління «кліматом» став наполовину сенсорним. 

Під капотом новинки експерти очікують зустріти півторалітровий турбомотор, що працює в зв’язці з 48-вольта стартер-генератором. Поки це все відомі на сьогодні технічні подробиці. Презентувати новий X-Trail японці обіцяють до кінця 2020-го. 

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!