Зовнішній вигляд нового Mercedes-Benz S-Class розсекретили до дебюту

Час читання: 2 хв.
0
У Instagram-акаунті Cochespias з різницею в день були опубліковані фото оновленого Mercedes-Benz S-Class і E-Class. Знімки зробили на підприємстві німецького бренду.
Офіційно новий Mercedes-Benz S-Class повинен дебютувати до кінця нинішнього року. А тим часом в інтернеті розповсюдили фото предсерийної варіації топового седана, яке було зроблено на території заводу автовиробника. Судячи з фотографії, машина обзаведеться доробленими бамперами і оптикою, в той же час збереже 4-секційні грати радіатора. 
Крім цього в мережі з’явився знімок і оновленого Mercedes-Benz E-Class. Фото зробили на заводі німецької компанії. Як можна зрозуміти з двох фотографій, нові моделі втратять передню оптику з декількома діодними «віями» ДГЗ. У той же час модель S-Class отримає звужену оптику, а E-Class укомплектують фарами аналогічного дизайну, проте з більш округлими формами.

Також ще одним нововведенням для обох машин стануть «складові» задні ліхтарі, які володіють секціями на кришці багажника. Застосування подібного дизайнерського рішення можна помітити на моделі CLS.

І окремо для оновленого S-Class запропонують висувні дверні ручки. Дане авто стане дебютним в лінійці марки з подібною опцією. До того ж топову модель оснастять великим сенсорним екраном в салоні, вдосконаленою повнопривідною системою 4Matic, а ще електрифікацією бензинових двигунів.
Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!