Електричної версії кросовера BMW X2 не буде?

Час читання: 2 хв.
0
Раніше в цьому місяці, закордонні фотографи-шпигуни надали нам серію знімків, які демонструють досить цікавий прототип баварського кросовера BMW X2. Спочатку ми думали, що помічена тестова машина є повністю електричної версією купе-кроссовера, але виявляється, що це може бути зовсім не так.
Закордонне видання BMW Blog повідомляє нам про те, що баварська компанія не планує розробляти версію кросовера X2, яка б отримала виключно електричний двигун. Інформація надходить з «джерел», близьких до компанії, і, хоча нічого офіційно на даний момент не підтверджено, цієї публікації ми можемо вірити, тому, що це видання завжди публікувало правдиву інформацію. 

Фактично, чорний прототип кросовера, який був помічений на минулому тижні, ймовірно, є плагін-гібридним виконанням купеобразного кросовера X2.
Вважається, що X2 PHEV поділиться своєю гібридною силовою установкою зі своїм молодшим братом – іншим кросовером X1 xDrive25e, що означає, що він буде використовувати той же 1,5-літровий турбований бензиновий двигун, який працюючи з електродвигуном, видаватиме 220 кінських сил (385 нм). Машина отримає тільки задній привід. 

У той час як керівництво компанії не планує найближчим часом представляти повністю електричну версію кросовера X2, незабаром ми побачимо подібне виконання SUV X1. Згідно з публікаціями BMW Blog, нове покоління останнього якраз буде запропоновано і з електричним варіантом. Дебют новинки очікується в 2022 році. 

Що стосується X2 PHEV (плагін-гібридний мотор), ми очікували, що він вийде на ринок в цьому році, але до кінця 2019 року залишилося всього два тижні, очевидно, що машина з’явиться у продажу десь в наступному році.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!