Компанія Renault може незабаром збанкрутувати

0
2836

Французький Renault близько тижня тому звільнив Тьєррі Боллоре, який є генеральним директором компанії. Він заявив, що є жертвою «перевороту».

Боллоре почав працювати в січні місяці. Тоді його попередника Карлоса Госна заарештували. Гендиректора звинуватили в несплаті податків. Тоді йому довелося піти у відставку. Після цього акції французького бренду впали в ціні. Коли Боллоре подав у відставку, на пост тимчасового гендиректора Renault встав фіндеректор фірми – Клотільда ​​Дельбос.

Тепер компанія повинна зосередити свою увагу на ряді експлуатаційних питань. В даний час авторинки всіх держав знаходяться в занепаді. При цьому для боротьби із забрудненням, а також переходу на електромобілі потрібно багато витрат. В даному випадку Renault змушена починати все з нуля. Компанія не може в даний час покластися на прибуток, а також дивіденди автобренда Nissan. Справа в тому, що японський партнер зараз має великі проблеми з продажами своєї продукції. За заявами аналітиків, чистий прибуток Renault в поточному році має знизитися приблизно на чверть. У свою чергу, це може загрожувати надалі банкрутства компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!