Головні плюси і мінуси Nissan Qashqai 2019

Час читання: < 1 хв.
0

У цьому переконався блогер з каналу, присвяченого тест-драйву нових моделей популярних авто. На цей раз йому вдалося взяти для огляду «свіжий» Nissan Qashqai 2019 року випуску, і водій захотів в першу чергу визначити, чому цього «малюка» називають конкурентом Volkswagen Tiguan, а також з’ясувати його головні сильні і слабкі сторони.

Почати вирішено було з універсальності, практичності японського кросовера. Автор відео заявив, що в цілому-то Nissan Qashqai можна називати досить комфортним, однак на тлі абсолютної більшості конкуруючих популярних SUV – ні про яку практичності, звичайно, не може бути й мови. Простору для задніх пасажирів вистачає «впритул», розмір багажного відділення зовсім не вражає.

Прохідність – ще одна слабка сторона Nissan Qashqai 2019. Кліренс занадто малий, кути в’їзду всього-то 18 градусів, підвіска короткоходна – типовий міський житель, на якому комфортно їздити хіба що по грунтових дорогах. Втім, два цих нестачі – єдині серйозні мінуси «японця», переконаний експерт, оскільки в усьому іншому він на рівні, а десь навіть дає фору умовним Toyota RAV4 або Volkswagen Tiguan.

Реклама

Після рестайлінгу кросовер обзавівся більш м’якими налаштуваннями підвіски, підвищилася плавність ходу, істотно покращилася шумоізоляція. Водійський комфорт в цілому, вважає фахівець, тут вище, ніж у більшості «однокласників», а керованість і динамічні властивості, якщо вести мову про хороших асфальтових дорогах, тут дуже навіть хороші: «У ньому хочеться їхати швидше, і Qashqai дозволяє це робити! ».

Що стосується підсумкового результату, то автор відео на повному серйозі вважає, що Nissan Qashqai 2019 – один з найбільш бажаних міських кросоверів на даний момент. Симпатичний, з приємним цінником.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!