Volkswagen показав нову версію популярного Touareg (Фото)

0
1067

Volkswagen на спеціальному заході для журналістів в Австрії вперше продемонстрував підключаємий гібрид Volkswagen Touareg PHEV, силова установка якого побудована навколо дволітрового турбомотора.

В цілому конструкція гібридного кросовера з інтегрованим в автоматичну коробку передач електромотором була запозичена у одноплатформеного Porsche Cayenne E-Hybrid з тією лише різницею, що в тому випадку використовувався 3-літровий V6, зате у Volkswagen Touareg трохи більша батарея, здатна забезпечити запас ходу до 60 кілометрів.

Дволітровий турбомотор розвиває 231 к.с., а електрична силова установка додає ще 136 к.с. У підсумку отримуємо комбіновану віддачу в 367 к.с. і 700 Нм.

Нового представника сімейства, якого можна впізнати лише за відповідними шильдиками, для початку отримає Китай, де продажі гібридного Volkswagen Touareg стартують вже на початку наступного року, а от починаючи з кінця 2019 го автомобіль поступово почне з’являтися і на інших ринках.

Варто нагадати, що у минулого покоління Volkswagen Touareg теж була гібридна версія, але вона не мала можливості заряджатися від розетки, а її маленького акумулятора вистачало лише на два-три кілометри руху на електротязі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!