Kia Sportage готується до оновлення: перші офіційні фото

Час читання: < 1 хв.
0
Kia Sportage готується до оновлення: перші офіційні фото

Корейський автовиробник Kia розпочинає рекламну кампанію оновленої версії свого кросовера-бестселера Sportage. Автомобіль, модернізація нинішнього покоління якого близька до завершення, має дебютувати наприкінці цього початку наступного року.

Що ще відомо про новий Kia Sportage

Напередодні прем’єри маркетинговий відділ південнокорейської марки опублікував перші офіційні фото новинки.

Реклама

Як і передбачалося раніше, судячи з шпигунських знімків, Sportage 2025 переживе «підтяжку обличчя», разом з якою змінить конструкцію фар, радіаторні решітки і бампера. Машина матиме нові денні ходові вогні, виконані у вигляді Г-подібних світлодіодів, а задні ліхтарі змінять малюнок на так звані «тризубці».

Як зміниться салон нового Sportage на тизерах поки не показали, але, швидше за все, він має отримати інший оформлення передньої панелі з трьома дисплеями, нові матеріали обробки і покращену ергономічність в порівнянні з попередником.

Кардинальних змін у технічній частині автомобіля не планується. Очікується, що популярний кросовер «Кіа» збереже свою поточну гаму двигунів, що складається з бензинових, так і дизельних і навіть гібридних силових установок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!