Водіям вказали на шкідливі звички, що призводять до частих поломок автомобіля

Час читання: < 1 хв.
0
Водіям вказали на шкідливі звички, що призводять до частих поломок автомобіля

Для підтримки автомобіля в хорошому технічному стані зараз є всі умови, при цьому велику частину дій автовласники можуть виконати самостійно, оскільки в мережі багато інформації з детальним описом. Проте водії мають деякі звички, які призводять до раннього зносу транспортного засобу. Основні їх перерахували експерти.

Що ще відомо

Так, багато хто їздить на майже порожньому баку, навіть після того, як спалахнула лампочка, що повідомляє про низький рівень палива. Досвідчені автовласники намагаються уникати таких ситуацій, оскільки вони знають, що це завдає шкоди і сучасним автомобілям, і машинам із пробігом. Якщо йдеться про нові авто, у двигун потрапляє осад із бака, що може загрожувати поломками ДВЗ. У другому випадку велика ймовірність, що перегріється паливний насос і вимагатиме заміни.

Власники машин з механічною трансмісією часто їздять із вичавленою педаллю зчеплення. Це призводить до його передчасного зношування, а також досить високих витрат на ремонт трансмісії. При паркуванні багато автовласників намагаються притискатися якомога ближче до бордюру, щоб транспортні засоби не заважали іншим учасникам руху. Однак, торкаючись колесами огорожі, вони пошкоджують покришки, від чого виникають мікротріщини та передчасно зношуються шини.

Реклама

Багато хто не використовують гальмо стоянки, залишаючи машину на режимі паркінгу або на передачі, якщо автомобіль з МКПП. Однак це створює зайве навантаження на трансмісію, яке може рано вийти з ладу. Крім того, часто нехтують прогріванням двигуна перед поїздкою, проте це загрожує підвищеним зносом ДВЗ.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!