Названо 5 методів запуску автомобіля з розрядженим акумулятором

Час читання: < 1 хв.
0
Названо 5 методів запуску автомобіля з розрядженим акумулятором

Після настання осінніх холодів значно збільшується ризик того, що акумулятор може просто розрядитись. Особливо це загрожує пристроям, які давно не обслуговували. При цьому навіть у цьому випадку можна пожвавити транспортні засоби або дістатися найближчого СТО. Моторист розповів, які способи можна використовувати, щоб запустити машину з з розрядженим акумулятором.

Що ще відомо

На автомобілях з механічною коробкою передач запустити двигун можна, попросивши когось штовхнути машину. При досягненні мінімальної швидкості необхідно увімкнути запалення та поставити потрібну передачу. На автомобілях з АКПП це робити заборонено.

На моноприводних автомобілях з механічною коробкою можна запустити їх за допомогою троса. Для цього потрібно за допомогою домкрата або підручних предметів підняти одне з провідних коліс, увімкнути запалювання, встановити передачу, а потім обмотати трос навколо цього колеса. Після цього потрібно потягнути, в результаті прокрутиться колінвал двигуна, що призведе до запуску двигуна.

Реклама

Можна також заздалегідь придбати зарядний пристрій. За його допомогою вдасться запустити автомобіль без чужої допомоги. Одним із найпоширеніших методів є прикурювання машини від іншого ТЗ. Тут слід дотримуватись послідовності дій — спочатку підключаються плюсові клеми, потім мінусові, зняття відбувається у зворотному порядку. І останній спосіб – це придбати новий акумулятор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!