Перекуп поділився, який пробіг оптимальний для покупки вживаного автомобіля

Час читання: < 1 хв.
0
Перекуп поділився, який пробіг оптимальний для покупки вживаного автомобіля

При купівлі автомобіля на вторинному ринку велике значення має пробіг, так як він демонструє ресурс основних агрегатів, що залишився. При цьому дивитися виключно на цифри, які показує одометр, нема рації, тому що часто пробіг буває просто скручений. Перекупник розповів, як можна визначити реальний пройдений кілометраж транспортного засобу.

Що ще відомо

Якщо брати до уваги показання одометра, купувати машини трирічного віку, пробіг яких становить 10-15 тисяч кілометрів, варто дуже обережно. Найчастіше показання одометра скручуються. При цьому не варто розглядати машини такого ж віку, пробіг яких становить понад 150 тисяч кілометрів. Це явно говорить про те, що машина використовувалася у комерційних автопарках чи таксі.

Машини такого віку можна придбати з пробігом приблизно 50-60 тисяч кілометрів. Якщо вибір стоїть між автомобілями п’ятирічного віку, нормальний пробіг має коливатись у межах до 100 тисяч кілометрів. Це означатиме, що за рік машина проходила 15-25 тисяч кілометрів, що є цілком нормальним показником для звичайного мешканця країни.

Реклама

Щоб визначити реальний пробіг, потрібно оглянути машину. На нього вказуватиме знос обробки сидінь, пошарпане кермо, затерті педалі та ручки перемикання передач. Подряпини на кнопках дверей всередині та зовні явно говорять про високий знос і тривалу експлуатацію. З технічного боку може бути стан гальмівних дисків, пошкодження ЛКП, люфт дверей. Потрібно вдаватися до послуг експертів, щоб виявити реальний стан транспортного засобу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!