Названо 4 найкращі кросовери, що можуть стати гідною заміною Toyota RAV4

Час читання: < 1 хв.
0
Названо 4 найкращі кросовери, що можуть стати гідною заміною Toyota RAV4

Toyota RAV4 2024 року все ще впевнено тримається в топі, але конкуренти не сидять склавши руки й активно прокачують свої моделі, намагаючись відібрати у нього пальму першості. Багато автовиробників зараз намагаються вразити покупців різними фішками, покращеними характеристиками та економією пального. Я вирішив глянути на ринок середньорозмірних кросоверів і виділив кілька цікавих варіантів, які могли б замінити RAV4.

Хто ще увійшов в рейтинг

Ось, наприклад, Honda CR-V — вони намагаються виділитися через свою економічність, особливо в гібридних версіях. Щоправда, Toyota тут бере своє більш привабливою ціною. Але ж у Honda багажник більший, хоча Toyota знову перемагає на бездоріжжі завдяки версії TRD Off-Road.

Kia Sportage теж нічим не поступається — дуже схожий за характеристиками і ціною на RAV4, але тут тобі більше вибору комплектацій та потужніший двигун. Хоча в плані економії пального RAV4 з його гібридом знову виграє.

Реклама

Mazda CX-5 — це про красу салону, який виглядає більш преміально, хоча багажник менший, ніж у Toyota. Але знову-таки, Toyota бере своє гібридною версією, якої в Mazda немає.

А от Ford Escape може заманити нижчою ціною, але на перепродажі йому все ж до RAV4 далеко, та й потужність гібридного двигуна поступається. Так що, хоч Ford і виглядає непогано в сегменті, але Toyota все одно на крок попереду по багатьом параметрам, особливо в економії пального.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!