Новий Honda Passport вперше показали без камуфляжу

Час читання: 2 хв.
0
Новий Honda Passport вперше показали без камуфляжу
Фото: CarScoops.com

Новий Honda Passport вперше з’явився без маскування. Кросовер наступного покоління має дебютувати цієї осені, але його зовнішність вже розкрита. Модель у позашляховому виконанні TrailSport зняли на жіночому ралі Rebelle Rally у США, під час якого йому доведеться проїхати понад 2400 кілометрів американським Південним Заходом. У Honda зазначили, що серійний Passport буде майже таким самим, крім лівреї і шин Maxxis RAZR AT.

Що ще відомо про новинку

Кросовер Honda Passport у новій генерації набув більш брутального і «позашляхового» вигляду. У автомобіля вузька решітка радіатора та С-подібні ДХВ, бампер із сріблястою накладкою, незабарвлений пластик по периметру та товста задня стійка. Корму можна розглянути на попередніх офіційних знімках з тестів, але на них модель загорнута в камуфляж.

Як запевняє Honda, новий Passport пристосований до пригод найкраще кросоверів, які вона коли-небудь випускала.

Фото: CarScoops.com
Реклама

У компанії додали, що він отримає посилене шасі, підвіску з налаштуваннями для бездоріжжя, 3,5-літровий двигун V6 у поєднанні із десятидіапазонним автоматом та систему повного приводу i-VTM4 другого покоління.

Ймовірно, всім цим з новинкою поділиться “четвертий” Pilot , представлений у листопаді 2022 року. На ньому двигун V6 видає 289 кінських сил та 355 Нм. Тобто, новий Passport буде на п’ять сил потужніший за попередника, а момент, що крутить, залишиться колишнім.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!