BMW відкликає нові 5- і 7-Series через дефект рульового валу

Час читання: < 1 хв.
0
BMW відкликає нові 5- і 7-Series через дефект рульового валу

BMW відкликає нові 5- і 7-Series через дефект рульового валу. Американська філія марки визнала: 982 седана 2024 та 2025 модельного року могли зійти з конвеєра з неправильним карданним шарніром рульового валу. При певних маневрах поворотне гніздо може пошкодитись, і тоді водієві доведеться докладати більше зусиль для повороту керма. У групі ризику «п’ятірки» та «сімки» з бензиновими, гібридними та електричними двигунами.

Що ще відомо

BMW безкоштовно продіагностує седани 5-Series (G60) та 7-Series (G70), випущені в період з 17 червня до 17 липня 2024 року. Винятків немає: потурбувати доведеться власників усіх доступних у США машин незалежно від силової установки. Про проблему автовиробник дізнався випадково: скарг клієнтів та гарантійних претензій не було, тим більше не траплялося аварій.

За оцінками BMW насправді дефектний кермовий вал встановлений приблизно на десяти машинах — їм буде потрібний безкоштовний гарантійний ремонт, а седани, що залишилися, чекає розширена діагностика. Цікаво, що поки що проблема стосується лише північноамериканського ринку, хоча на місцевому заводі «п’ятірки» та «сімки» не збирають: за океан машини поставляються з Німеччини.

Реклама

Актуальна BMW 7-Series часто фігурує у відгукних кампаніях. В основному дилерам доводиться усувати глюки електроніки , причому дефекти «лікуються» перепрошивкою. Поточний відгук – перша кампанія, яка вимагатиме механічного втручання в автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!