Toyota представила оновлений RAV4, новий кросовер показали на фото

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota представила оновлений RAV4, новий кросовер показали на фото
Фото: pressroom.toyota.com

Toyota офіційно представила оновлений RAV4 , який надійде у продаж у США. Ця п’ята генерація кросовера, відомого своїм універсальним характером, як і раніше, готова до повсякденних завдань і пригод на вихідних. Хоча значних змін у дизайні не відбулося, ціна на модель трохи зросла.

Що відомо про новий RAV4

Базова вартість RAV4 становить $28 675, а гібридна версія починається від $31 725. Toyota не поспішає змінювати свою вдалу формулу, і, схоже, ігнорує зростання інтересу до електричних автомобілів, адже RAV4 продовжує користуватися великим попитом – цього року було продано більше 350 000 одиниць, що робить його одним з найпопулярніших кросоверів у США.

Фото: pressroom.toyota.com

Нові моделі пропонують різні комплектації з сучасними мультимедійними системами та розширеними функціями безпеки Toyota Safety Sense 2.5 . Обидві версії – як бензинова, так і гібридна – тепер йдуть із повним приводом у стандартній комплектації. Кросовер доступний у кількох колірних варіантах та з комфортабельними сидіннями, що робить його відмінним вибором для поїздок по місту та подорожей.

Реклама

Нові Toyota RAV4 надійдуть в автосалони цієї осені, і компанія впевнена, що вони знову стануть хітом продаж серед любителів активного відпочинку та практичних автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!