Дебютував ексклюзивний концепт BMW Skytop, тираж якого обмежений 50 авто

Час читання: 2 хв.
0
Дебютував ексклюзивний концепт BMW Skytop, тираж якого обмежений 50 авто

Новий BMW Skytop зовні нагадує сучасні концепт-кари німецької марки – седан Neue Klasse та кросовер Vision Neue Klasse X. Усі три автомобілі виконані у так званому «екологічному» стилі.

Що ще відомо про новинку BMW Skytop

Марка BMW показала концепт-кар Skytop – це купе у кузові «тарга», яке німецький автобренд планує випускати серійно. Як розповіла прес-служба компанії, всього буде випущено 50 таких машин.

Фото: press.bmwgroup.com
Фото: press.bmwgroup.com

Вартість нового автомобіля поки що не називається, проте за даними видання Motor1.com, машина може коштувати в районі 500 тис. євро. Видання також зазначає, що Skytop розроблено на базі спортивного купе M8 Competition .

Реклама

Стилістика нового BMW Skytop нагадує дизайн седана Neue Klasse та кросовера Vision Neue Klasse X. Усі три автомобілі виконані у так званому «екологічному» стилі. Екстер’єр нового Skytop частково натхненний моделлю Z8 від німецького автобренду, яка виготовлялася на початку 21 століття.

Фото: press.bmwgroup.com

З’явились і попередні технічні параметри потенційної новинки. Так, Skytop буде укомплектований 4,4-літровим двигуном V8 потужністю 617 к.с. з подвійним турбонаддувом, повним приводом та 8-швидкісною автоматичною коробкою передач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!