Кросовер Volkswagen Tayron отримав 7-місний салон та шість варіантів двигунів

Час читання: 2 хв.
0
Кросовер Volkswagen Tayron отримав 7-місний салон та шість варіантів двигунів

Volkswagen представив новий кросовер Tayron – наступника моделі Tiguan Allspace. Після випадкового витоку фотографій німецький автовиробник вирішив не відкладати офіційний дебют і представив новинку, яка з’явиться на початку 2025 року. Volkswagen Tayron 2025 – це сімейний кросовер, покликаний заповнити прогалину між компактним Tiguan і флагманським Touareg.

Що відомо про Volkswagen Tayron

Tayron має значні розміри: довжина складає 4,77 метра, що дозволяє розмістити в салоні до семи пасажирів (третій ряд доступний як опція). Об’єм багажника досягає 885 літрів. Дизайн автомобіля поєднує в собі риси нового Tiguan та електричного ID.4, з тонкими фарами, з’єднаними світловою смугою, та великою решіткою радіатора.

Фото: Volkswagen
Фото: Volkswagen

Що стосується технічної начинки, Volkswagen пропонує шість варіантів силових установок: два бензинові двигуни, два дизельні і два гібриди, що підключаються, із запасом ходу на електриці до 100 км завдяки батареї ємністю 19,7 кВтг. Всі версії оснащуються семиступінчастою автоматичною коробкою з подвійним зчепленням. Повнопривідні модифікації здатні буксирувати причіп масою до 2500 кілограмів.

Фото: Volkswagen
Реклама

Навіть у базовій комплектації новий Tayron отримав дев’ять подушок безпеки, тризонний клімат-контроль, цифрову панель приладів і 13-дюймовий сенсорний екран мультимедіа. Додатково є адаптивна підвіска, матричні фари і т.д. Замовлення у Німеччині почнуть приймати вже 10 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!