BMW X1 щойно втратив найдоступнішу версію

Час читання: 2 хв.
0
BMW X1 щойно втратив найдоступнішу версію

BMW представила нову версію свого найпопулярнішого в Бразилії преміального кросовера X1. Модель, що отримала назву sDrive20i GP, виходить на ринок Бразилії з більш потужним двигуном та покращеними технологічними характеристиками, обіцяючи підвищити продуктивність та замінити поточну версію sDrive18i.

Що відомо про BMW X1

Головною особливістю є 2.0-літровий турбований бензиновий двигун з чотирма циліндрами, здатний розвивати потужність 204 к.с. У поєднанні з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням автомобіль розганяється до 100 км/год за 7,6 секунд і досягає максимальної швидкості 236 км/год.

Попередня версія X1 sDrive18i оснащувалась 1.5-літровим турбованим трициліндровим двигуном, який видавав 156 к.с. Незважаючи на підвищення продуктивності, нова конфігурація зберігає витрату палива на рівні 10,7 км/л у місті та 13 км/л на трасі.

Реклама

Зовнішній вигляд X1 зберіг знайомі риси, включаючи фірмові радіаторні грати і адаптивні світлодіодні фари, а також 18-дюймові колеса. У салоні виділяється вигнутий дисплей високої роздільної здатності, що поєднує панель приладів і мультимедійну систему з екранами діагоналлю 10,2 і 10,7 дюйма відповідно.

Серед доступних функцій варто відзначити системи Parking Assistant, адаптивні світлодіодні фари, цифровий клімат-контроль, бездротову зарядку смартфона, електропривод передніх сидінь, дзеркало антивідблиску заднього виду і датчик дощу з автоматичним включенням фар.

Модель також оснащена системою BMW ConnectedDrive, яка пропонує навігацію з інформацією про пробки в реальному часі, інтелектуального особистого асистента BMW, підтримку Apple CarPlay та Android Auto без проводів, а також безліч функцій, керованих через My BMW.

Новий BMW X1 sDrive20i GP вже надійшов у продаж у дилерських центрах BMW у Бразилії. Ціна складає 318950 реалів, що в гривнях становить близько 2,5 млн гривень. Ціна зросла на 19 000 реалів у порівнянні з попередньою версією sDrive18i, яка коштувала 299 950 реалів (2,4 млн гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!