Названо 3 помилки водіїв, що можуть пошкодити генератор автомобіля

Час читання: < 1 хв.
0
Названо 3 помилки водіїв, що можуть пошкодити генератор автомобіля

Автовласники рідко замислюються про те, які пристрої встановлені у їхніх автомобілях. Про більшість деталей вони навіть не знають. Однак у кожній машині встановлений генератор, який можна легко пошкодити, якщо збільшити навантаження на нього. Експерти вирішили розповісти, як водії самі того не розуміючи, чи вбивають цю деталь, що призводить до необхідності проведення заміни.

Детальніше про помилки

Справний генератор можна легко вивести з ладу, якщо нехтувати станом акумулятора. Якщо використовується стара батарея, висока ймовірність, що в одному з її осередків може статися коротке замикання, в результаті генератор отримає додаткове навантаження, що призведе до його підвищеного зносу. Виробники економлять на матеріалах, тому деталь може перегрітися навіть за невеликого збільшення навантаження. При цьому навіть за нормальних умов температура може становити 60-70 градусів.

Любителі аудіотюнінгу також можуть змінювати цю деталь раніше за встановлений термін. Встановлюючи додаткові динаміки, сабвуфери, підсилювачі та інші аксесуари, що споживають великий обсяг електроенергії, вони підвищують навантаження.

Реклама

Вивести з ладу генератор можна, навіть якщо не встановлювати додаткові пристрої та уважно стежити за станом АКБ. Він знаходиться досить низько, якщо регулярно проїжджати великими калюжами, пристрій може вийти з ладу через попадання вологи. Він має вбудований захист, але він не здатний витримувати водяних ванн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!