На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Час читання: < 1 хв.
0
На тизері показали новий Jeep Compass 2025 з повним приводом

Автомобільний гігант Stellantis представив перший тизер повністю оновленого кросовера Jeep Compass 2025, натякаючи на різноманітність силових установок у майбутній моделі. Європейський дебют компактного кросовера заплановано на 2025 рік, а у Північній Америці та на інших світових ринках автомобіль з’явиться у 2026 році. Розберемо, що відомо про новинку зараз.

Детальніше про Jeep Compass 2025

Третє покоління Compass стане першим автомобілем Jeep , побудованим на архітектурі STLA Medium, яка нещодавно дебютувала у новому Peugeot 3008 . Виробник підтверджує, що модель оснащуватиметься повним приводом і різними варіантами силових установок, хоча конкретні деталі поки що тримаються в секреті. Відомо, що платформа сумісна з м’якими гібридами, гібридами, що підключаються, і повністю електричними версіями, проте повний привід зараз доступний тільки для двомоторних електромобілів – принаймні, в лінійці Peugeot.

фото: Jeep

Виробництво нового Jeep Compass розпочнеться вже наступного року на заводі в італійському місті Мельфі. Даний крок демонструє серйозні наміри компанії щодо оновлення свого модельного ряду та адаптації до змінних вимог ринку. З появою різноманітних силових установок Jeep прагне задовольнити запити як традиційних шанувальників бренду, так і покупців, прихильних до чистої екології, зберігаючи при цьому легендарні позашляхові якості, якими славиться марка.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!