Експерти назвали Haval та FAW найгіршими авто в Китаї

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти назвали Haval та FAW найгіршими авто в Китаї

Марки Haval та FAW потрапили до ТОП-3 найгірших автомобілів у Китаї за результатами дослідження, проведеного китайською філією американської компанії JD Power. Дослідження, що охоплює як іноземні, і місцеві бренди, виявило, що з популярних китайських марок виявилися менш якісними своєму рідному ринку.

Що ще відомо

Згідно з даними JD Power, китайські автовиробники за останні три роки скоротили розрив як у порівнянні з міжнародними брендами. В рамках дослідження було проаналізовано кількість поломок на 100 автомобілів.

Лідером з надійності став бренд Porsche, зі 192 поломками на 100 машин. Китайські бренди в загальному заліку не увійшли до числа найкращих. Однак серед китайських автовиробників найбільш якісними визнані Chery з 203 поломками на 100 автомобілів, Geely з 204 поломками та GAC Trumpchi з 206 проблемами на 100 машин. До п’ятірки найкращих також увійшли Changan та Jetour, з 207 та 208 поломками відповідно.

Найгіршим брендом серед китайських марок стала Venucia, із 254 поломками на 100 автомобілів. На другому місці опинився Haval, популярний у Росії, з результатом 245 поломок на сотню машин. Третє місце посів FAW Besturn із 238 поломками.

Серед найкращих моделей китайських автомобілів за якістю були відзначені MG5, Jetta VA3, Changan Yida, Geely Binyue, GAC Trumpchi GS3 Yingsu, Changan CS55 Plus, Changan Uni-T, Geely BoyueX/Boyue Cool та Exeed Yaoguang.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!