Tesla знімає з виробництва найдоступніший варіант Model 3

Час читання: < 1 хв.
0
Tesla знімає з виробництва найдоступніший варіант Model 3

Tesla знову в центрі уваги: ​​на сайті компанії зникла можливість замовити найдоступнішу версію Model 3 Standard Range Rear-Wheel Drive за $38 990. Цей седан, оснащений батареєю LFP з Китаю, більше не доступний для покупців у США, що стало результатом нових економічних заходів.

Детальніше

Рішення прибрати доступну модель пов’язане з недавніми змінами в тарифах на імпорт з Китаю, включаючи 100% мито на електромобілі та 25% на батареї та ключові мінерали. Крім того, автомобілі з китайськими компонентами, такими як LFP-батареї, більше не можуть претендувати на федеральний податковий кредит у розмірі $7 500, що знижує привабливість цих моделей для американських покупців.

Тепер найдоступнішим варіантом від Tesla у США стає Model 3 Long Range Rear-Wheel Drive за $42 490. Цей крок може змінити сприйняття Tesla як виробника доступних електромобілів та змусити покупців переглянути свої плани.

Крім того, Tesla повідомила про менші, ніж очікувалося, обсяги поставок у третьому кварталі, що може свідчити про те, що навіть агресивні знижки та пільгові умови фінансування не змогли залучити достатню кількість клієнтів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!