Складено рейтинг найнадійніших кросоверів та позашляховиків у Великобританії

Час читання: < 1 хв.
0
Складено рейтинг найнадійніших кросоверів та позашляховиків у Великобританії

Автомобілі сегмента SUV (кросовіри та позашляховики) користуються підвищеним попитом не тільки в Україні, а й за кордоном. Свою любов до них не приховують у Великій Британії, де продаж таких машин зростає від року в рік.

Що відомо

Днями місцевий аналітичний портал Warrantywise, який вивчає статистику з гарантійних ремонтів, назвав найміцніший кросовер/позашляховик у Туманному Альбіоні. Ним виявився бестселер Honda, який відомий своєю надійністю.

У рейтингу безвідмовних SUV Сполученого Королівства перший рядок дістався моделі Honda CR-V. Машина заробила зразкову оцінку в 85 балів зі 100 можливих, випередивши на 4 бали Mitsubishi Outlander та на 6 балів Dacia Duster.

З четвертого по десяте місця цього рейтингу зайняли: Kia Sportage (78 балів зі 100), Ford EcoSport (77 балів), Renault Captur (75 балів), Hyundai ix35 (72 бали), Nissan Juke (72 бали), а також BMW X3 і Hyundai Tucson, які отримали оцінки по 71 бал відповідно.

Як будувася рейтинг

Автори дослідження спиралися на частоту запитів на ремонт, середній вік автомобіля на момент виникнення несправності, а також вишукували всі ці дані в категорії машин віком від 3 до 10 років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!