Mitsubishi показала концепт, який може стати наступником Pajero Sport

Час читання: 2 хв.
0
Mitsubishi показала концепт, який може стати наступником Pajero Sport

Японський автовиробник Mitsubishi поділився тизерами новинок, які збирається показати журналістам та публіці у рамках Філліпінського міжнародного автосалону 2024 року. І серед них виявився автомобіль, який може бути цікавим не лише азіатському ринку.

Жодних подробиць про те, що за модель показана на офіційних зображеннях, викладених у Мережу перед прем’єрою, немає. Однак автори філіпінського офісу «Top Gear» вважають, що мова може йти або про подовжену версію компакт-кросовера XForce, що вийшов у продаж зовсім недавно, або про нове покоління позашляховика Pajero Sport.

Новий концепт від Mitsubishi

Що відомо про новинку

На тизерних картинках показано кілька елементів автомобіля, включаючи його передню частину кузова з незвичайною оптикою і рельєфним капотом, а також його корма, що хизується «шпаром» дахом із зазубринами на місцях стійок, і опуклими задніми арками з вертикальними ліхтарями, що злегка проглядаються.

Новий концепт від Mitsubishi
Новий концепт від Mitsubishi

В описі до зображень зазначено наступне: « Нова концепція цієї моделі поєднує у собі спадщину майстерності бренду та його прагнення розроблятися автомобілі, що відповідають унікальним вимогам ринку ».

Що під цим мається на увазі поки що сказати складно. Секрет обіцяють розкрити з 24 по 27 жовтня, коли в Манілі на міжнародному філіппінському автосалоні відбудеться офіційна прем’єра цієї моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!