Спроба перетворити Toyota Supra на Lamborghini Reventon зазнала невдачі (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Спроба перетворити Toyota Supra на Lamborghini Reventon зазнала невдачі (фото)

Зустрічайте Toyota Supra, яка всіма силами намагається бути схожою на Lamborghini Reventon. Пропорції цієї репліки можуть бути далекі від ідеалу, але, принаймні, немає іншої Supra III, схожої на цю. Під капотом немає V12, що реве, але замість нього — оригінальний 3,0-літровий шестициліндровий двигун.

Детальніше

Два з половиною роки тому ми натрапили на дивну Toyota Supra третього покоління 1990 року, яка зазнала сумнівної трансформації, щоб бути схожою на культовий Lamborghini Reventon — одному з найлімітованіших і найшанованіших суперкарів Італії за останні два десятиліття. У той час цей незвичайний витвір був виставлений на продаж в Нідерландах за ціною 19 950 євро. Перенесемося у вересень 2024 року, і ось той самий автомобіль знову з’явився на голландському ринку старих автомобілів.

Цього разу він набагато доступніший, з цінником 13250 євро, але при цьому виглядає так само дивно, як і завжди. Отже, чи наважитеся ви опинитися за кермом цієї дивовижки, що привертає увагу?

Спочатку почнемо з гарного. Лакофарбове покриття, нанесене на Supra, дуже схоже на фарбу Lamborghini Reventon Roadster, яка була трохи світлішою від сірого відтінку, ніж оригінальне купе Reventon. Ми поняття не маємо, наскільки добре збереглася фарба після трансформації Supra, але на цих фотографіях вона, здається, знаходиться в прийнятному стані і справді надає автомобілю потайного вигляду.

А ось і погане. Оскільки Supra – це спортивний автомобіль з переднім розташуванням двигуна, а Reventon – суперкар із середнім розташуванням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!