У Китаї створили електрокар із високотехнологічними салоном

Час читання: < 1 хв.
0
У Китаї створили електрокар із високотехнологічними салоном

Компанія IM Motors показала електричний кросовер LS6, за який покупцям доведеться заплатити від 2,87 до 3,7 рублів у переказі на наші гроші. Запас ходу варіюється від 625 до 750 км залежно від обраної модифікації.

Базовий варіант йде із заднім приводом. Він базується на 400-вольтовій архітектурі та демонструє віддачу у 290-402 к.с. У версії з повним приводом йде вже 900-вольтова зарядка, а потужність зростає до 776 л. кінських сил.

На розгін до сотні батарейний кросовер витрачає від 3,48 до 6,4 секунд. Заявлена ​​максимальна швидкість 210-252 км/год. У довжину китайський електрокар досягає 4,91 метра за колісної бази 2,96 метра.

У салоні є величезний дисплей, що складається із трьох екранів – у кожного своя функція. Бортовий комп’ютер, приладка та пасажирський дисплей. Всі вони працюють завдяки операційній системі IM OS. Крісла отримали цікаву функцію невагомості, а задній ряд сидінь заявлений з режимом “шезлонг”.

На правому передньому кріслі можна облаштувати робоче місце. Для цього автовиробник передбачив знімну полицю та планшет. Останній для зручності можна кріпити у різних місцях. Також є бездротова зарядка для двох гаджетів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!