Ford оголосив про прем’єру оновленого Expedition: дебют відбудеться 3 жовтня

Час читання: < 1 хв.
0
Ford оголосив про прем'єру оновленого Expedition: дебют відбудеться 3 жовтня

На наступному тижні компанія Ford планує представити оновлену версію моделі Expedition. У мережі з’явилися тизери, які дають змогу частково ознайомитися з дизайном автомобіля, а також вказують на дату прем’єри. Згідно з опублікованими зображеннями, дебют Ford Expedition 2025 відбудеться 3 жовтня. Цей кросовер поділиться платформою та силовою установкою з Lincoln Navigator.

Тизери виявилися досить інформативними. Хоча автомобіль видно лише спереду, багато деталей все ж можна розглянути. Незважаючи на темний фон, його силует свідчить про значний кросовер з потужними контурами кузова. Особливо вражають U-подібні світлодіодні денні ходові вогні, виготовлені за сучасними технологічними стандартами. Повітрозабірник виконаний у чорному кольорі, а логотип Ford підкреслений хромованими елементами з обох сторін. Великі літери “Expedition” розміщені на верхній частині бампера, надаючи йому враження величі.

Також в мережі зібрано багато шпигунських фото кросовера, які підтверджують його великий розмір і акуратні лінії кузова. Прототипи були оснащені 24-дюймовими колісними дисками, що, ймовірно, будуть доступні й для серійної версії. Щодо характеристик, автомобіль матиме 3,5-літровий V6 двигун з турбонаддувом, потужність якого становитиме 385, 406 або 446 кінських сил залежно від версії. Крім того, плануються гібридні модифікації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!