З’явилися перші деталі про новий Nissan Silvia: Нові фото

Час читання: < 1 хв.
0
З'явилися перші деталі про новий Nissan Silvia: Нові фото

У світі японських спортивних автомобілів небагато імен, які можуть зрівнятися за популярністю з Nissan Silvia. Протягом кількох поколінь ця модель пропонувала чудову динаміку і задоволення від водіння за доступну ціну.

Nissan зняв цю модель з виробництва на початку 2000-х, залишивши в лінійці лише дорогі спорткари, але тепер, здається, Silvia готова до повернення.

Після десятиліть чуток і ностальгії у Nissan оголосили про роботу над глобальною продуктовою стратегією, до якої входить нова Silvia. Як могла б виглядати відроджена модель, показали дизайнери порталу Motor1.

Кажуть, що автомобіль перебуває на ранній стадії розробки, тож навіть у Nissan не можуть точно сказати, яким буде його дизайн. Цифрові художники вирішили взяти за основу концепт-кар IDx Nismo.

Основну стилістичну концепцію цього прототипу перенесли на проект нової Silvia, проте без решітки радіатора V-Motion і бічних вихлопних труб, які перемістили на традиційне місце під заднім бампером.

У Nissan натякнули, що нова Silvia може отримати електрифікацію, але це не означає, що седан буде повністю електричним. За чутками, максимальна потужність моделі може сягати до 300 кінських сил.

Терміни прем’єри поки залишаються невідомими, проте журналісти вважають, що тестові прототипи можуть з’явитися вже у 2026 році. Однак дебют серійної версії седана, ймовірно, відбудеться не раніше 2028 або навіть 2029 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!