Опубліковано європейські ціни та комплектації нового Audi Q5

Час читання: 2 хв.
0
Опубліковано європейські ціни та комплектації нового Audi Q5

В онлайн-конфігураторі марки з Інгольштадта з’явилася оновлена ​​версія Audi Q5, що пропонує не лише оновлений дизайн, а й технічні покращення для цього середньорозмірного SUV. Стартова вартість нової моделі становить 70 000 доларів. Покупцям доступні п’ять різних комплектацій: Business, Business Advanced, S line edition, а також спеціальні версії Launch edition S line та Launch edition One. Всі комплектації оснащені чотирициліндровими бензиновими або дизельними двигунами потужністю 204 кінські сили.

На вершині модельного ряду знаходиться Audi SQ5 із 3,0-літровим шестициліндровим двигуном, віддача якого становить 367 к.с. Початкова вартість якого становить 99 000 доларів.

Audi Q5 2024 у комплектації Business, яка коштує 70 000 доларів, включає такі опції, як 18-дюймові легкосплавні диски, електропривод дверей багажника, світлодіодні фари, рейлінги на даху, цифрову панель приладів на 11,8 дюйма, центральний монітор 5 дюймів, підігрів передніх сидінь, тризонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль та система допомоги при паркуванні з камерою заднього виду.

Комплектація Business Advanced, вартість якої починається від 72 000 доларів, додає 19-дюймові легкосплавні диски, контрастне забарвлення кузова та спортивні передні сидіння з електроприводом для крісла водія. Комплектація S line edition, що коштує 76 000 доларів, відрізняється ексклюзивним дизайном, 20-дюймовими легкосплавними дисками, матричними світлодіодними фарами, дисплеєм для пасажира, камерою кругового огляду, системою утримання смуги руху і додатковими системами допомоги водієві.

Спеціальна версія Audi Q5 2024 Launch edition S line, ціна якої починається з 100 000 доларів, включає такі елементи, як матричні світлодіодні фари, задні OLED-ліхтарі, спортивне кермо з підігрівом, USB-роз’єми на 60 і 100 Вт, аудіосистема Olufsen, проекційний дисплей та інші преміальні функції. Версія Launch Edition One, вартість якої починається від 102 000 доларів, додатково оснащена 21-дюймовими легкосплавними дисками і чорними акцентами в екстер’єрі.

Лінійка двигунів Audi Q5 2024 складається з бензинових та дизельних агрегатів об’ємом 2,0 літра потужністю 204 к.с., що працюють у парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач і доступними як з переднім, так і з повним приводом. Для моделі Audi SQ5, яка оснащена 3,0-літровим двигуном TFSI потужністю 367 к.с., передбачені спортивні опції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!