Оновлений Kia Sportage продемонстрував свій новий дизайн (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Оновлений Kia Sportage продемонстрував свій новий дизайн (фото)

Корейський автовиробник Kia готується до офіційної прем’єри оновленої версії свого популярного кросовера Sportage. Новинка все частіше з’являється на шпигунських фото, що свідчить про те, що до її дебюту залишається зовсім небагато часу.

Дизайнери корейської студії «NYMammoth» вважають, що вже можуть уявити, як виглядатиме оновлений Sportage. Нещодавно вони представили рендери, на яких зняли камуфляж із прототипів, що проходять тестування, і показали можливий вигляд передньої частини автомобіля.

Як видно з рендерів, фронтальний дизайн нової версії Sportage запозичить деякі елементи у старшої моделі Kia EV9, зокрема систему освітлення Starmap.

Реклама

Цей дизайн-елемент не лише покращить естетичний вигляд автомобіля, але й підвищить видимість на дорозі, що сприятиме підвищенню безпеки. Складні візерунки, схожі на зіркові сузір’я, будуть не тільки елементом декору, а й матимуть практичну функцію, роблячи автомобіль помітнішим для інших учасників дорожнього руху.

Окрім нової оптики, оновлений Sportage, ймовірно, отримає перероблену решітку радіатора, змінений передній бампер і нову задню світлотехніку, яка поки що не показана на рендерах. Також очікуються зміни в інтер’єрі, зокрема поява нової мультимедійної системи з трьома екранами.

Щодо технічних характеристик, ймовірно, значних змін не буде, проте існує можливість появи нових гібридних варіантів або навіть повністю електричної версії.

Офіційна прем’єра Sportage може відбутися наприкінці цього року або на початку 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!