У Франції виявили трейлер-парк з покинутими класичними болідами Формули-1

Час читання: 2 хв.
0
У Франції виявили трейлер-парк з покинутими класичними болідами Формули-1

Фанати автоперегонів завжди мріють побачити справжні боліди Формули-1, особливо класичні моделі з минулого, які часто зберігаються в музеях або приватних колекціях. Тому француз Жюльєн Деф, випадково натрапивши на трейлер-парк неподалік свого будинку, де були покинуті класичні автомобілі Ф-1, був у захваті і не міг повірити своїм очам.

Він сприйняв це відкриття як справжню сенсацію, зробив кілька фото і опублікував їх у своїх соцмережах. На знімках експерти автоперегонів відразу впізнали синій Benetton B195 Міхаеля Шумахера та легендарний чорний Lotus 79.

Реклама

На перший погляд, машини виглядають автентично: їхні корпуси вкриті шаром бруду, що свідчить про те, що вони стоять на цьому місці вже тривалий час. Але що вони там роблять?

Як з’ясувалося пізніше, це не справжні боліди Формули-1, а їхні репліки для підлітків, які виготовляла французька компанія Team Les Galapaits. Замість атмосферних V10 ці машини комплектували мотоциклетними двигунами.

Більше того, усі ці репліки виставлені на продаж по 55 тисяч євро кожна. Однак потенційним покупцям доведеться зіштовхнутися з неприємним сюрпризом: всі вони вже продані, але ще не доставлені своїм новим власникам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!