Новий бюджетний кросовер Skoda Kylaq: відомі терміни початку виробництва та старту продажів

Час читання: < 1 хв.
0
Новий бюджетний кросовер Skoda Kylaq: відомі терміни початку виробництва та старту продажів

Skoda готується до розширення своєї лінійки субкомпактних SUV, представивши нову модель під назвою Kylaq. Цей кросовер спочатку буде продаватися в Індії, хоча планується його подальше впровадження на глобальному ринку. Відомо, що виробництво Kylaq розпочнеться в жовтні цього року, а продажі стартують на початку 2025 року.

Нова модель буде побудована на платформі Skoda MQB A0 IN, яка вже використовувалася в таких моделях, як Skoda Kushaq і Slavia, а також Volkswagen Virtus і Taigun. Kylaq отримає сучасний дизайн у стилі компанії Modern Solid.

Раніше в мережі з’явилися перші тизери, що показують, що Kylaq матиме роздільні фари, широкі решітки радіатора з вертикальними ламелями та Г-подібні задні ліхтарі. Інші деталі екстер’єру поки що залишаються під завісою таємниці.

Реклама

Очікується, що новий компактний кросовер Skoda буде мати коротшу колісну базу порівняно з Kushaq, а також вужчі передні та задні звіси, щоб укластися в довжину до 4 метрів.

У списку обладнання, ймовірно, будуть: камера кругового огляду, вдосконалена система допомоги водієві (ADAS). Моторна гамма включатиме літровий 3-циліндровий турбобензиновий двигун потужністю 115 к.с. і 178 Нм крутного моменту. Варіанти трансмісій включатимуть 6-швидкісну механічну коробку передач або 6-ступеневу автоматичну трансмісію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!