Audi вивела на тести найпотужніший RS 6 E-Tron у кузові універсал

Час читання: 2 хв.
0
Audi вивела на тести найпотужніший RS 6 E-Tron у кузові універсал

У липні Audi презентувала нові моделі A6 E-Tron, включаючи стандартну версію та спортивну S6 E-Tron. Наразі флагманський варіант RS 6 E-Tron перебуває на стадії тестування. Нещодавно було вперше представлено версію RS 6 E-Tron у кузові універсал Avant, що стало його публічною прем’єрою в цій конфігурації. Раніше автомобіль уже з’являвся в кузові хетчбек (Sportback), але тепер Audi тестує і універсал, який, як очікується, дебютує наступного року.

Очікується, що модель A6 E-Tron надійде в продаж у США в середині наступного року, проте поки що підтверджено тільки версію в кузові хетчбек для цього ринку. Можливо, ентузіасти зможуть побачити і універсал RS 6 E-Tron, як це сталося з бензиновим RS 6 Avant, який вже доступний у США.

RS 6 E-Tron відрізняється розширеними крильцями, великим заднім дифузором, заниженою підвіскою та потужними гальмами, які можуть включати карбон-керамічні диски. Передня частина автомобіля має схожий дизайн з оновленою версією E-Tron GT 2025 року.

Реклама

Модель A6 E-Tron побудована на платформі PPE (Premium Platform Electric) від Volkswagen Group, і RS 6 E-Tron, ймовірно, буде оснащений тією ж 800-вольтовою системою та батареєю на 100 кВт/год. Оскільки S6 E-Tron вже розвиває до 496 к.с. (з можливістю короткочасного підвищення до 543 к.с.), RS 6 E-Tron може пропонувати понад 700 к.с.

Автомобіль також отримає вдосконалену систему підвіски та електронні системи управління шасі, які допоможуть компенсувати його можливу вагу близько 2,5 тонн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!