Новий Mercedes-Benz GLS-клас показали наживо (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Новий Mercedes-Benz GLS-клас показали наживо

Третє покоління Mercedes-Benz GLS-клас нещодавно відзначило свій п’ятирічний ювілей, що зазвичай свідчить про наближення нової моделі через рік-два. Однак цього разу випуск нового покоління затримується, і поточний кросовер отримує другий фейсліфтинг.

Оновлений Mercedes GLS був помічений під час тестувань у Європі. Розкішний трирядний позашляховик тепер має новий дизайн передньої частини та оновлені задні ліхтарі зі зірковою графікою. Хоча камуфляж ефективно приховує зміни, помітно, що оновлення переважно стосуються передньої та задньої частин автомобіля.

Реклама

Модель отримала переглянуту решітку радіатора, обрамлену тимчасовими фарами зі стрілоподібним дизайном. Задні ліхтарі, готові до виробництва, мають нову зіркову графіку, подібну до тієї, що використовується в E-Class. Також були незначно змінені вихлопна система та бампер.

Фотографи також змогли на мить зазирнути в салон, де помітно великий дисплей, частково прихований чорною тканиною. Очікується, що інтер’єр отримає нову панель приладів та оновлені елементи управління.

Наразі невідомо, чи будуть зміни в силових установках, проте поточний GLS пропонує рядний шестициліндровий двигун об’ємом 3,0 літра з двома турбінами, який розвиває 375 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Також доступні версії з 4,0-літровим V8 із двома турбінами, що видає 510, 550 та 603 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!