Перші шпигунські фото рестайлінгового крос-фастбеку Citroen C4X

Час читання: 2 хв.
0
Перші шпигунські фото рестайлінгового крос-фастбеку Citroen C4X

Влітку 2022 року компанія Citroën представила новий кросовий фастбек C4X, який об’єднує в собі риси хетчбека і кросовера, заповнюючи порожнє місце в лінійці моделей бренду.

Тепер, через понад два роки після дебюту, французький автовиробник готує рестайлінгову версію C4X, яку випадково засікли фотошпигуни під час тестів.

Реклама

Іспанське видання Cochespias поділилося шпигунськими фотографіями оновленого крос-фастбеку. Судячи з фото, автомобіль не зазнає кардинальних змін у дизайні. C4X отримає злегка перероблену передню частину кузова з новим логотипом бренду, що вимагатиме змін у штампуванні краю капота. Зміниться форма оптики, а також контур світлодіодних денних ходових вогнів, подібно до нових Citroën C3 і C3 Aircross.

Оновлення також торкнуться бамперів і кришки багажника, яка отримає більш виражений спойлер. Що стосується інтер’єру, то конкретні зміни поки не підтверджені, але технічно C4X, ймовірно, залишиться на тому ж рівні.

Під капотом автомобіля збережуться ті ж силові агрегати: бензинові мотори PureTech потужністю 100 і 130 кінських сил, м’які гібриди на 100 і 136 к.с., а також дизельний двигун потужністю 130 к.с. Не відмовляться французи і від повністю електричних версій з потужністю 136 і 156 «сил».

Презентація оновленого Citroën C4X може відбутися цієї осені на автосалоні в Парижі, який пройде з 14 по 20 жовтня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!