Які автомобілі найчастіше потрапляють під приціл поліцейських

Час читання: < 1 хв.
0
Які автомобілі найчастіше потрапляють під приціл поліцейських

У Україні зупинка транспортного засобу поліцією регламентована чіткими правилами і проводиться лише за наявності конкретних причин. Хоча найчастіше автомобілі зупиняють через підозру на порушення правил дорожнього руху, є й інші чинники, які можуть привернути увагу патрульних. Досвідчений інспектор розповів, які автомобілі часто потрапляють під їхню увагу.

По-перше, це автомобілі з тюнінгом. Яскраві фарби, обважування, спойлери і тоновані вікна часто виглядають підозріло і можуть привернути увагу правоохоронців. Також особливу увагу інспектори звертають на старі радянські автомобілі, які можуть мати високий рівень зносу та технічні несправності.

Крім того, патрульні часто перевіряють автомобілі, в яких перебувають діти. Особливу увагу звертають на наявність дитячих крісел. Автомобілі з непристебнутими водіями і пасажирами також є частими об’єктами перевірок. Транспортні засоби, що рухаються значно швидше або повільніше за інші автомобілі на дорозі, також можуть привернути увагу інспекторів.

Реклама

Патрульний радить водіям, які хочуть уникнути непотрібної уваги поліції, дотримуватися правил дорожнього руху, уникати яскравих змін у зовнішньому вигляді автомобіля, а також підтримувати чистоту кузова, лобового скла і номерних знаків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!