Нові Toyota RAV4 та Corolla отримають китайські технології

Час читання: < 1 хв.
0
Нові Toyota RAV4 та Corolla отримають китайські технології

Toyota RAV4 та Corolla є справжніми хітами продажів, користуючись величезною популярністю по всьому світу завдяки японським технологіям. Проте, ситуація може змінитися в найближчому майбутньому.

За інформацією інсайдерського порталу «BestCar», у наступному поколінні автомобілів Toyota можуть з’явитися гібридні технології DM-i від китайського концерну BYD. Ця нова технологія обіцяє забезпечити запас ходу понад 1000 км за циклом WLTP.

Реклама

Гібридна система BYD, що включає 1,5-літровий двигун та два електричних мотори, вперше дебютує в китайському позашляховику Fang Cheng Bao 5, що розвиває до 680 кінських сил.

За японськими джерелами, нова гібридна технологія BYD може з’явитися як опція для оновлених моделей RAV4 Hybrid і Corolla Hybrid, при цьому Toyota не планує повністю відмовлятися від своїх власних технологій у цій області.

Toyota та BYD мають спільне підприємство в Китаї і вже мають досвід співпраці. Тим не менше, джерело стверджує, що компанії не використовуватимуть практику бейдж-інжинірингу, тобто не будуть замінювати логотипи один одного на своїх моделях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!