Nissan показав свого конкурента Land Cruiser у Дубаї

Час читання: < 1 хв.
0
Nissan показав свого конкурента Land Cruiser у Дубаї

Незважаючи на запуск рекламної кампанії, у рамках якої Nissan поступово розкриває деталі дизайну нового покоління позашляховика Patrol (Y63), японський автовиробник продовжує тестування прототипу цієї моделі. Нещодавно Patrol 2025 був помічений у камуфляжі на дорогах Дубая (ОАЕ).

Раніше Nissan показав окремі елементи екстер’єру, включаючи велику решітку радіатора, задні ліхтарі та дизайн коліс. Нещодавно опубліковані шпигунські знімки демонструють загальний силует автомобіля.

Реклама

Очікується, що новий Patrol буде більшим за попередника, як це сталося з його родичем Infiniti QX80, який отримав розширені габарити в порівнянні з попередньою версією.

Є припущення, що під капотом нового Patrol більше не буде двигуна V8. Можливо, як і в Infiniti QX80, у Patrol з’явиться 3,5-літровий V6 з турбонаддувом, який працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. В Infiniti цей двигун видає близько 450 кінських сил і 702 Нм, і, ймовірно, ці характеристики збережуться для Patrol.

Офіційний дебют нового позашляховика Nissan, який очікується як головний конкурент Toyota Land Cruiser, планується на 3 вересня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!