Головна Авто Експерти назвали основні недоліки Volkswagen Golf 7 покоління

Експерти назвали основні недоліки Volkswagen Golf 7 покоління

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти назвали основні недоліки Volkswagen Golf 7 покоління

Volkswagen Golf сьомого покоління, який випускався з 2012 по 2020 рік, залишається популярним вибором серед покупців уживаних автомобілів у нашій країні. Однак, попри його популярність, цей автомобіль має кілька значних недоліків, про які варто знати потенційним покупцям. Експерти нещодавно назвали основні мінуси цієї моделі.

Одним із найпомітніших недоліків уживаного Volkswagen Golf сьомого покоління є його вразливе лакофарбове покриття. За словами фахівців, з часом воно схильне до появи сколів та відшарування. Цю проблему часто відзначали власники, особливо в регіонах з суворими погодними умовами.

Реклама

Багато власників починають стикатися з проблемами лакофарбового покриття вже через кілька років після придбання автомобіля. Хоча 12-річна гарантія може покривати деякі пошкодження, процес подачі заявки на ремонт може бути складним і займати багато часу.

Ще одним недоліком “Гольфа” є його електрична система. Експерти зазначають, що збої мультимедійної системи, клімат-контролю та електросклопідйомників зустрічаються доволі часто. Крім того, термін служби термостата у цього автомобіля дуже короткий і він може вийти з ладу ще до того, як автомобіль подолає 100 тисяч кілометрів. Також у моторах потужністю 85 та 105 кінських сил часто виникають проблеми з підвищеною витратою оливи, а їхній загальний термін служби залишає бажати кращого.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.