У автомобілів Lexus LM та BMW 7 Series вийшов серйозний конкурент (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
У автомобілів Lexus LM та BMW 7 Series вийшов серйозний конкурент

Mercedes оновила модель V-Class, тепер доступну за ціною від £74,670 (97000 дол), і представила версію кемпера Marco Polo, що стартує від £88,440 (115000 дол). Оновлений V-Class тепер конкурує з преміум автомобілями, такими як новий Lexus LM, а також класичними лімузинами на кшталт BMW 7 Series і Mercedes S-Class.

Модель пропонується в двох версіях: Premium та Exclusive. Версія Premium доступна у 7- або 8-місній конфігурації і має можливість вибору між стандартною та подовженою версією кузова, яка додає 230 мм до бази за додаткові £1010. Усі V-Class оснащені двома 12,3-дюймовими дисплеями і системою MBUX, що включає сенсорну панель, навігацію і голосового помічника. В інтер’єрі також оновлені елементи керування кліматом і кермо із сенсорними кнопками.

Реклама

Версія Exclusive, починаючи від £86,820, додає пакет асистентів водія, панорамний дах, поліпшену аудіосистему та нову решітку радіатора. Дизайн V-Class також зазнав змін, включаючи нові фари та бампер, а освітлення забезпечує світлодіодна система Multibeam від Mercedes.

V-Class пропонується з 2,0-літровим турбодизелем з двома варіантами потужності, а гібридний бензиновий двигун очікується у 2025 році. Кемпер Marco Polo, доступний лише з потужнішим двигуном V 300 d, обладнаний усім необхідним для кемпінгу, включаючи кухню, холодильник та різні зручності для зберігання, а також додаткові електричні двері і подвійний багажник.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!