Новий Mitsubishi Pajero Mini показали на перших неофіційних зображеннях

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Mitsubishi Pajero Mini показали на перших неофіційних зображеннях

Позашляховик Pajero Mini був знятий з виробництва у 2012 році, а пізніше така ж доля спіткала і більшу модель «Паджеро». Однак нові чутки свідчать, що можливе відродження цієї моделі, і вона може знову з’явитися на ринку разом із міні-версією.

Японський журнал Response представив перші неофіційні рендери відновленого Pajero Mini і зазначив його головного конкурента.

Реклама

Згідно з ідеями художників порталу, спеціалізованого на плітках, новий Pajero Mini отримає оновлений фірмовий дизайн, раніше випробуваний на моделі L200/Triton.

Позашляховик буде обладнаний дворівневою оптикою з вертикальними блоками основного світла та смугами денних ходових вогнів. Він матиме X-подібне обрамлення прямокутної решітки радіатора, пластикові накладки на бамперах і дверях (частина з яких буде пофарбована в сріблястий колір), додаткові задні двері, рейлінги на даху та компактний малюнок.

Розробкою нового автомобіля, за чутками, займаються Mitsubishi разом з Nissan. Очікується, що новий Pajero Mini поділиться платформою з компактними моделями Nissan Dayz і Mitsubishi eK Wagon, а також буде оснащений переднім приводом для зменшення ваги.

Новий Pajero Mini, якщо він дійсно буде випущений, буде оснащений атмосферним рядним трьохциліндровим двигуном об’ємом 660 кубічних сантиметрів, можливий також турбований варіант.

Світова прем’єра нового Pajero Mini запланована на 2025 рік. Основним конкурентом цієї моделі на ринку японські ЗМІ бачать позашляховик Suzuki Jimny.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!