Lamborghini представила наступника Huracán – модель Temerario (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Lamborghini представила наступника Huracán – модель Temerario

На Автомобільному тижні в Монтереї Lamborghini повністю представила свій новий молодший суперкар — купе Temerario.

Ця модель, що замінила серію Huracan, замість попереднього 5,2-літрового V10 оснащена плагін-гібридною силовою установкою, яка складається з 4.0-літрового бітурбованого V8 та трьох електромоторів.

Реклама

Двигун із заводським індексом L411 був розроблений повністю власними силами Lamborghini. Він розкручується до 10 000 об/хв і видає максимальні 800 к.с. в діапазоні 9000-9750 об/хв, а крутний момент в 730 Нм досягається при 4000-7000 об/хв. Один із електромоторів розміщений між двигуном і 8-ступінчастою роботизованою коробкою передач, а два інших відповідають за передні колеса, забезпечуючи повний привід.

Сукупна потужність у 920 к.с. дозволяє Lamborghini Temerario розганятися до 100 км/год за 2,7 секунди, набирати 200 км/год за 7,3 секунди і досягати максимальної швидкості понад 340 км/год. Батарея на 3,8 кВт·год, розміщена в центральному тунелі, дозволяє автомобілю пересуватися на електротязі в певних режимах, хоча запас ходу не уточнюється. Заряджати акумулятор можна від зовнішніх джерел потужністю до 7 кВт, через рекуперацію або за допомогою ДВС, який у такому випадку знижує потужність до 725 к.с.

Інтер’єр Lamborghini Temerario вирізняється шестикутними фірмовими елементами. Кузов автомобіля поєднує стиль і функціональність: наприклад, повітрозабірники інтегровані у фари денного світла для оптимізації потоку повітря до бічних радіаторів.

Оздоблення салону включає карбон, шкіру та матеріал Corsatex. На передній панелі встановлені три дисплеї: 12,3-дюймова панель приладів, 8,4-дюймовий центральний сенсорний екран і окремий 9,1-дюймовий дисплей для пасажира. У стандартне оснащення входять телеметрія, відеореєстратор і нова 750-ватна аудіосистема Sonus Faber із сімома динаміками.

Автомобіль також отримав багатофункціональне кермо та сидіння з 18-рівневим електрорегулюванням. Lamborghini стверджує, що Temerario комфортно вмістить людей зростом до двох метрів, навіть у гоночних шоломах. Крім того, об’єм багажного простору збільшився — як за сидіннями, так і в передньому багажнику.

На старті продажів Lamborghini Temerario буде доступний у двох ексклюзивних кольорах — Blu Marinus та Verde Mercurius, а загалом палітра налічуватиме понад 400 відтінків. Колісні диски можуть бути 20-дюймовими спереду та 21-дюймовими ззаду, з легкосплавними, кованими або карбоновими варіантами. Ціна новинки поки що не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!