Mercedes-Benz представив найспортивніший Maybach за всю його історію (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Mercedes-Benz представив найспортивніший Maybach за всю його історію

З моменту відродження бренду Maybach у 2014 році, його ім’я використовувалося для люксових седанів, кросоверів та електромобілів. Але тепер, вперше, з’явиться кабріолет під назвою Maybach SL680 Monogram.

Цей автомобіль відзначається яскравим дизайном із вражаючими візуальними елементами. Родстер має відкритий верх, елементи відомих люксових брендів, таких як Louis Vuitton, сріблясту окантовку лобового скла, низький повітрозабірник на передньому бампері та унікальні решітки радіатора Maybach із підсвіткою, разом із традиційною зіркою Mercedes на капоті.

Реклама

Інтер’єр теж вражає розкішшю. Хоча архітектура передньої панелі та сенсорний екран залишаються стандартними, дисплеї мультимедійної системи й панелі приладів отримали фірмову анімацію Maybach, а оздоблення салону — від кристально-білої шкіри наппа на кермі, сидіннях та дверях до ексклюзивної нижньої панелі приладів.

Під капотом цього двомісного родстера стоїть 4-літровий V8, який виробляє 577 кінських сил. Цей двигун поєднується з 9-ступеневою автоматичною коробкою передач Mercedes 9G-Tronic, яка передає всю потужність на чотири колеса. Динамічні характеристики поки не розкриті, але можна очікувати вражаючу швидкість завдяки легкій вазі.

Maybach SL680 Monogram також вражає своєю ціною, яка обіцяє бути досить високою. Продажі у Європі почнуться навесні 2025 року, з подальшим виходом на інші ринки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!